Autumn G. Lancaster
Hozzászólások száma : 51
| Tárgy: Ethan/Tristan/Benjamin 2019-08-31, 12:27 | |
| Ethan, vagy Tristan, vagy Benjamin Név: | becenév |
|
Kor: | 18 |
|
Látszólagos kor: | 18-19 |
|
Faj: | Ember |
|
Rang: | Lost boy |
|
Play by: | Tom Holland |
|
Foglalkozás: | Tanuló |
|
Szárnyszín: | - |
|
Állapot: | Foglalt! | |
Mesélj rólamA neved Ethan, és 18 éves vagy, jelenleg még iskolába jársz! Nem ismersz még, de én vagyok a te őrangyalod... persze ezt se jó esetben soha nem fogod megtudni, csak azt, hogy én vagyok az a lány akivel egy utcában laksz, és aki állandóan a közeledbe akar lenni, hogy jobb kedvre derítsen! De ez így is van jól, nem lenne jó egyikünknek se, ha tudnád, és én épp ezért igyekszem is majd titokban tartani! Egy kedves, jókedvű, és vicces srác voltál, de mégis szerény. Nem akartál soha a középpontba lenni, és a menő srácok közé tartozni... neked mindig is teljesen jó volt a háttérben maradni! Viszont ez a vicces srác eltűnt, egy szörnyű esemény miatt! A szüleidet, és testvéredet megölte egy démon te pedig egyedül maradtál... egyetlen családtagod maradt, az pedig a nagynénéd akivel most együtt élsz. Már nem vagy a régi önmagad, szenvedsz a családod halála miatt, és úgy érzed túl sok neked ez a fájdalom, egyszerűen nem bírod el ezt a súlyt a válladon. És te ezt még nem tudod, de én segíteni szeretnék neked, és megszeretnélek védeni a rossztól, hogy bajod essen, mert te vagy az én nagy feladatom őrangyalként! (Karakterlapom is érdemes elolvasni! Szeretném, ha szépen kibontakozó kapcsolatuk lenne. És hát igen, angyal karakteremet bűnbe szeretném vinni, amiből aztán következik, hogy sok játék ötletem van ehhez! A többi megbeszélés kérdése, szóval ha felkeltette az érdeklődésed a karakter, akkor küldj galamb postát, és ott elmondom a többit! ) Ki várjaÉn nagyon várom! Hell gate |
|