Abigail Stalevey
Hozzászólások száma : 20
Foglalkozás : egyetemista
| Tárgy: Seth 2021-04-30, 23:34 | |
| Seth Név: | mindenki így ismeri, eldöntheted, hogy becenév-e, vagy aggatsz hozzá egy vezetéknevet |
|
Kor: | azt csak a JÓISTEN tudja |
|
Látszólagos kor: | 26-27-28 |
|
Faj: | félvér |
|
Rang: | infernim, vagy celestim |
|
Play by: | Setphen James, Ash Stymest, esetleg hasonló kaliberű "ne vidd haza bemutatni, mert rádzárják a szobaajtót" úriember |
|
Foglalkozás: | ott van az egyetemen |
|
Szárnyszín: | - |
|
Állapot: | Szabad | |
Mesélj rólamBékésen szívtad az esti cigid, mintegy rutinként, mikor a semmiből az udvarotokba zuhantam. Ciánkék szárnyaim ki voltak tárva, és ájultan feküdtem, nem kicsit megdöbbentve téged. Az első emlékem, hogy egy korsó víz landolt a képembe neked köszönhetően, s talán ez volt az, ami észhez térített. Egyből felültem, s szárnyaim takarásába bújtam, percekbe telt, mire egyáltalán rád mertem nézni, de a hangod…. az megnyugtató volt, mintha teljesen természetes lenne, hogy égből pottyant „angyalok” landolnak a birtokodon, vagy csak ennyire gyors a reakcióidőd? Ezt majd egyszer megkérdezem. Nekem furcsa volt az az este, mert bár pár szónál és egy köszönömnél többet nem beszéltünk, tisztán emlékszem mindenre. Hogy vizet hoztál, hogy bekented a térdemen lévő sebet, amit valószínűleg landoláskor sikerült beszereznem. Nem kérdeztél semmit, talán ez tetszett a legjobban, hisz biztos érezted a bennem dúló indulatot, hisz az egész előzménye az volt, hogy összevesztem a gyámommal. Fogalmam sincs, hogy szerezted meg a telefonom, lehet csak mellém esett, de szóltál a férfinak, aki aztán értem is jött… És én azt hittem, ez ennyi is volt, mígnem: - Ha csak bámulod, és azt várod, ő kezdeményezzen, egyedül fogsz megöregedni egy csomó macskával – kis híján infarktust kaptam, amikor meghallottam a hangod mögöttem, és egyből zavarba is jöttem, fogalmam se volt róla, ennyire feltűnően nézem Őt. Aki még csak észre sem vesz… ellentétben veled. Pedig nem most kezdtem az egyetemet, míg nem találkoztunk úgy, te is szépen elsétáltál mellettem, észre se vettél. Persze nem is volt rá időd, hisz folyton valamelyik csaj a nyakadon lógott. Nem tudom, hogy te is félvér vagy, nem tudom, miféle keresztet hordasz te, ahogy igazából te sem tudsz rólam semmit. Talán az ösztön az, ami engem is olykor arra késztet, hogy megkeresselek, talán amiatt tartom teljesen természetesnek, hogy veled lógok, nem egy furcsa tekintetet előidézve ezzel. S talán amiatt van, hogy még soha nem képeltelek fel egy-egy beszólásod után. // Minden látszat ellenére, ő egy fontos személy lenne az életemben, akivel a messzi távoli jövőben szeretnék komolyabb kapcsolatot is létesíteni, így feltétlenül olyan usert keresek, aki szereti, ha nem két játék alatt tudjuk le a dolgokat. Mivel Abim alapból bizalmatlan, így ahhoz is idő kell, hogy megnyíljon. A háttértörténetet rád bízom, csak passzoljon a karakterhez. Fajból fakadóan nem egy jó fiúról lenne szó ^^ // Ki várjaAbigail Stalevey Hell gate |
|