A Hell Gate FRPG ötvözi a Lucifer hétköznapi, nyomozós, misztikus karakterdrámáját a Constantine okkult atmoszférájával, rendhagyó esszenciát biztosítva a játékosnak

KezdőlapKezdőlap  KeresésKeresés  Legutóbbi képekLegutóbbi képek  TaglistaTaglista  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Multiváltó
Felhasználónév:

Jelszó:

Teremtés Történet

Discord Server
Infobox
Legutóbbi témák
Alexander Morningstar
2024-09-07, 17:49
Lucifer Morningstar
2024-08-10, 19:12
Lucifer Morningstar
2024-08-10, 18:46
Andrew Blackwood
2024-05-26, 21:57
Andrew Blackwood
2024-05-26, 21:56
Emily Blackwood
2024-05-25, 21:31
Lucinda Loft
2024-05-24, 19:21
Andrew Blackwood
2024-05-19, 23:25
Lucifer Morningstar
2024-03-26, 17:54
Top posting users this month
Ki van itt?
Jelenleg 14 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 14 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (189 fő) 2024-10-18, 08:11-kor volt itt.

Megosztás

Húgica

Go down 
SzerzőÜzenet
Adam Vincent Kane

Adam Vincent Kane

Hozzászólások száma :
3
Becenév :
Adam
Kor :
31
Foglalkozás :
Modell

Húgica Empty
TémanyitásTárgy: Húgica   Húgica Empty2022-10-21, 10:13

Húgica

Név:
____ Kane
Kor:
18-24
Látszólagos kor:
22
Faj:
Ember, nefilim, inferim
Rang:
-
Play by:
Valamilyen szőkeség
Foglalkozás:
Diák
Szárnyszín:
Csak angyaloknak
Állapot:
Szabad

Mesélj rólam

Imádlak Húgi, és ezt te is tudod. Nem volt éppen egyszerű gyerekkorunk, nem is volt olyan szörnyű, de akármi történt, te mindig optimista maradtál. Miután anyám meghalt, nem sokkal később apám újraházasodott és elvette anyádat, így megszülettél, mint féltestvérem. Hamar kiderült, hogy nem nagyon visel el a nevelőanyám, így próbáltál minél inkább megkímélni a felesleges veszekedéstől. Te vettél rá, hogy költözzek el, pedig nagyon is tudtál róla, ezzel csak romlani fog az állapotom. Hiába próbáltam rejteni előled, rájöttél, milyen életmódot folytatok, és te mégis kitartasz mellettem és igyekszel az energikusságoddal segíteni rajtam. Éles eszű vagy, szinte rögtön felfedezel minden összefüggést, megoldasz bármilyen problémát. Apánk halála téged is megviselt, de közel sem annyira, mint engem.
Te magad is látó vagy, mint én, apánktól örököltük ezt a képességet. Amikor az angyal az életembe került, nem is kellett elmondanom, micsoda ő, mert szinte előttem fejtetted meg. Imádod az angyalt, nem csak azért, mert segít rajtam és jó hatásnak tartod rám, hanem mert te magad is érzékeled, hogy szívesebben lenne veled, ha nem engem pesztrálna.

Ki várja

Én nagyon, de biztos vagyok benne, hogy találsz még itt magadnak ismerősöket
Hell gate
Vissza az elejére Go down

Húgica
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Hell Gate :: Karakterek Birodalma :: Karakteralkotói műhely :: Elveszett bárányok :: Más keresettek-
Ugrás: