Vendég Vendég
| Tárgy: Egy rég látott testvér 2020-09-17, 15:36 | |
| Martin ___ Név: | Martin |
|
Kor: | 28-29 |
|
Látszólagos kor: | 28-29 |
|
Faj: | Ember? Vagy félvér |
|
Rang: | rangja |
|
Play by: | Amit akarsz |
|
Foglalkozás: | A megalkotóra bízva |
|
Szárnyszín: | ? |
|
Állapot: | Szabad | |
Mesélj rólamTe vagy az egyike annak a kevés embernek, aki tudja, min mentem keresztül gyerekként. Hisz te is ugynazokat élted át. Igaz, még csak három éves voltál, mikor az az egész Waco-i ostrom történt, így benned sokkal kevesebb kárt okozott. Talán már nem is emlékszel mindarra, ami velünk történt akoriban. Talán már úy éled az életed, mintha azok soha meg se történtek volna. Három éves voltál, mikor te is elkerültél a gyermekotthonba, miután az ostromban számos testvérünk, és rokonunk, a szüleink is életüket vesztették. Téged is örökbe fogadtak, és te is messze elkerültél Texastól. Eleinte azonban még tartottuk a kapcsoltot, hisz kihiztiztem nevelőszüleinknél, hogy láthassalak, legalább téged. Ahogy teltek az évek azonban úgy távolodtunk el egymástól. És most már lassan több mint tíz éve, hogy semmit nem hallottam felőled. Szitne már el is felejtettem, hogy egykor volt egy féltestvérem, akit annyira szerettem. És ekkor jelentél meg te ismét. Azt nem udom, hogy találtad meg a lakásom, honnan tudtad, hol lakom, de már elég későre járt, mikor megjelentél az ajtóm előtt, és kérted, had aludj itt, legalább egy pár napja. Nem is mondtál azóta többet és é nem is kérdeztem semmit. De tudom, hogy valamit titkolsz, csupán csak még nincs elég bátorságod ahhoz, hogy megnyílj nekem, és a segítségem kérd, ahogy gyerekkorunkban is tetted. Pedig tudod, hogy nekem bármit elmondhatsz, ugye? //Röviden ennyi lenne. Hogy mi az, ami miatt ismét felbukkantál az életemben, az teljesena megalkotóra van bízva. Az előtörténetemben a családi háttérről lehet még plusz dolgokat olvasni, a lényeg, hogy csupán csak féltestvérek vagyunk apánk részéről. így pedig az avialanyt sem szabnám meg, olyat választasz, akit csk szeretnél. A névhez sem ragaszkodom, csupán csak ezzel a névvel említettem meg az ET-ben, de simán elképzelhető hogy megváltoztatta a nevét. Csak annyi, hogy várnám, mert igen fontos személy lenne Vivian számára *-* Ki várjaEgyelőre csak én, de aztán ki tudja :3 Hell gate |
|