A Hell Gate FRPG ötvözi a Lucifer hétköznapi, nyomozós, misztikus karakterdrámáját a Constantine okkult atmoszférájával, rendhagyó esszenciát biztosítva a játékosnak
 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Multiváltó
Felhasználónév:


Jelszó:


Chatbox
Latest topics
by Lucinda Loft
Today at 20:44

by Tom Serafin
2019-01-20, 21:59

by Lucifer Morningstar
2019-01-20, 18:04

by Lucifer Morningstar
2019-01-20, 16:28

by John Constantine
2019-01-20, 14:51

by John Constantine
2019-01-20, 00:50

by John Constantine
2019-01-19, 23:24

by John Constantine
2019-01-19, 19:07

by Lucifer Morningstar
2019-01-18, 13:48

Top posting users this month
Lucifer Morningstar
 
Lucinda Loft
 
John Constantine
 
Ella Lopez
 
Tom Serafin
 
Mazikeen Smith
 
Admin
 
Chloe Decker
 
Ki van itt?
Jelenleg 3 felhasználó van itt :: 2 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

John Constantine, Tom Serafin

A legtöbb felhasználó (13 fő) 2018-11-18, 20:26-kor volt itt.

Share | 
 

 Chloe Decker

Go down 
SzerzőÜzenet
Chloe Decker

Chloe Decker

Hozzászólások száma :
5
Join date :
2018. Sep. 01.

TémanyitásTárgy: Chloe Decker   2018-12-20, 17:48

Chloe DeckerNév:
Chloe
Kor:
37
Látszólagos kor:
37
Faj:
Ember
Rang:
detektív
Play by:
Lauren German
Foglalkozás:
bűnügyi nyomozó
Szárnyszín:
-


"Do not try me Devil, Devil
Cannot buy me Devil, Devil
You won't make a fool of me, oh no
What makes you so special, special
To think I would ever settle
For that devious dance between you and me Devil, Devil"
Kinézet

Ahogy isten megteremtett... Átlagosnak mondanám magamat külsőre, hiszen semmi extravagáns plusz sincs rajtam. A munkám miatt még az öltözködésem is átlagos, sokaknak az agyára megyek ezzel mert szerintük "nem nőies".
Jellem

Az életemben a lányom a legeslegfontosabb! Semmi és senki nem kerülhet elé sem a szívemben, sem a fontossági listán! Mégsem érzem magamat százszázalékig jó anyának, hiszen munkamániás vagyok, és ez nem tudom levetkőzi soha.
Képesség

Hát nem igazán különleges képesség, de amolyan velem született dolog... rám nem hat Lucifer képessége. Amit én "különleges képességnek" mondanék, az egészen emberi. Jó orrom van a hazugságokhoz, egyből kiszúrom ha valaki kamuzik!
Hallgasd a történetem

A nevem Chloe Decker és azért írom ezt a naplóbejegyzést, hogy legyen egy emlék, ha esetleg a munkám… szóval, ha meghalnék. Trixie, neked írom ezt, most válaszolok minden kérdésedre! Még soha nem csináltam ilyet, sajnálom, ha írtó gáz lesz! Szóval ma… (2018. 06. 11., 19:00, LA) elkészítem életem legelső naplóbejegyzését! Kezdem is, - hagyjuk a rizsát! – a legelején.
1980-ban születtem Los Angeles városában. Édesapám Jhon Decker, rendőr volt. Az egyik legjobb! Édesanyám Penelope Decker, színésznő. Az első három évemet idilli családi környezetben töltöttük. De 1991-ben azon a bizonyos napon egy férfi, lelőtte az apámat. Mondanom sem kell mennyire megviselte ez a hír az amúgy is romokban heverő családot. Szerencsére a barátok mellettünk álltak véges végig, míg fel nem tudtuk építeni újra az életünket.
Azóta sok év telt el, és ez máig fájó pont. Apám nyomdokaiba léptem és rendőr lettem. Úgy éreztem így örökre megőrizhetem emlékét! Szolgáljuk az igazságot ebben a káoszban!
Te Trixie, ezen a napon nyolc évvel ezelőtt jöttél a világra. Az apád Daniel, a munkatársam volt, így ismerkedtünk meg…persze ezt már tudod annyiszor hallottad életed során! Vissza térve hozzád, Kismanó: apáddal megegyeztünk, hogy az lesz a legjobb, ha megpróbáljuk a legnormálisabb életet élni a lehető legnemnormálisabb világban. Igyekeztünk felépíteni egy normális családot! Csak mi hárman! De ez az álmunk szertefoszlott, amikor elváltunk apáddal.
Nem is olyan régen, talán egy évvel ezelőtt történt valami, vagyis inkább valaki, amitől megváltozott az egész életem. Lucifer Morningstar fenekestől felforgatta az eeegész nyugalmas életet. Jött, mint egy meteor és bumm bele a béke kellős közepébe! Egy nyomozás alkalmával ismertem meg és utána képtelen voltam nem összefutni vele mindenhol. Eleinte próbáltam távol tartani, kizárni őt a normális kerékvágásban folyó életemből, de ő minduntalan betört az életünkbe szemérmetlenül és szemrebbenés nélkül! Azt hangoztatta, hogy ő az Ördög, az igazi Lucifer. Persze senki nem hitt neki, és magam is bolondnak néztem őt. Aztán egyszer a szemem láttára lőtték meg többször is, de nem, hogy belehalt volna abba, hogy a testével fogta fel a nekem szánt golyókat, szemrebbenés nélkül tűrte és úgy kelt fel a földről mintha mi sem történt volna! Később mikor rákérdeztem az mondta azért mert ő az Ördög… de ugye ez csak mese! Ki tudja mit követhetett el, amiért kitaszított lett. Tudod milyen! Lucifer… Kénytelen voltam a végén nap, mint nap hallgatni és tűrni az egoizmust, perverzitást és minden mást, ami a Lucifer- csomagba tartozik. Hamarosan elintézte, hogy a társam – mármint munkatárs - lehessen, így még a munkában is folyton össze voltunk zárva. A munkahely is kezdett a családi drámák helyszínévé válni, Lucifer szerint egyenesen halál unalmasak voltak a köztem és apád között zajló viták. Holott ők is folyamatosan vicsorogtak egymásra! Visszagondolva nagy hasznát vettem, jobb társat nem is kívánhattam volna! Mit is lehet tudni Luciferről… egyáltalán miért hozom fel őt? Jól ismered Trixie, tudod milyen, nem kell bemutatni neked! Váltig állítja, hogy sosem hazudna nekem, csak éppen elhallgat ezt azt, így a mai napig tud meglepetést okozni. Ez a családi viszály dolog is kezd egyre inkább elharapódzni a fejében, néha naaagyon ijesztő! Főleg, az mennyire komolyan veszi, mennyire beleéli magát a szerepbe. Segítenék neki szívesen, ha tudnám mi okozza ezt az intenzív tagadást, hogy mi az, amit ennyire el akar nyomni magában ezzel a felvett szereppel, ami valljuk be nem túl kedves! És itt jön képbe a te nagy barátnéd Mazikeen! Ő… ő egy… őt vad oroszlánhoz tudnám legjobba hasonlítani. Maze Lucifer munkatársa volt… vagy mi! Furcsa párost alkottak. A fékezhetetlen oroszlánt Lucifer démonként és a pokol kínzómestereként nevezte nagyon sokszor. Ezt is csak metaforának gondoltam. Tudd Kismanó, hogy mindig számíthatsz erre a két eszelősre, mert értem is annyit tettek már, Lucifer még az életemet is megmentette, a saját életét kockára téve! Ők a legjobb barátok a világon, semmi pénzért nem cserélném le vagy árulnám el őket! Történjék bármi ők melletted állnak! Úgy látszik nekünk két őrangyal is jutott!
Valamit soha nem mondtam el neked, mert nem akartam hiú reményeket ébreszteni. Főleg azok után, hogy apáddal végül elváltunk és tudom mennyire fájt ez neked. Azt is tudom Luciferre te mindig úgy tekintettél, mint egy pót apára, még ha nem is mondtad ki. Történt valami… elkezdtem érezni iránta valamit, ami több volt puszta baráti szeretetnél. Egy pillanatra beleszerettem, sőt egy lélegzetvételnyi ideig azt s elhittem ő is viszontszeret. Mégsem adott rá több bizonyítékot! A nyaklánc, amit folyton hordok. Tőle kaptam születésnapomra. Ez a golyó, amit belelőttem a lábába, ez egy hosszú történet, lényeg a lényeg ő kért meg rá, és elrakata a golyót, ez a felismerés számomra is sokkoló volt, ráadásul medált készített belőle és nekem adta…. lényegtelen. Amit éreztem, az a csók, ami elcsattant soha, de soha nem fogom megbánni! Felnyitotta a szememet arra, mennyire fontos ő számomra, mennyire fontosok vagyunk mi neki, csak képtelen kifejezni az érzéseit, még ha azok nem is olyanok, mint az enyémek.
Emlékszel Piercere? Mikor már az esküvőt tervezgettem! Mennyire vak voltam és mennyire gonosz, hogy téged egy szóval sem kérdeztelek meg akarod e! Te úgy is Lucifer mellett voksoltál volna! De akkor erre még nem álltam készen… ha most kéne választanom, biztosan máshogy döntenék!
Ennyi lenne Kismanó! Elmondtam mindent, ami a szívemet nyomja, talán olyat is amire nem számítottál. Bízom benne soha, de soha nem fog ez hozzád kerülni! Megkértem Lucifert tartsa magánál és csak abban az esetben adja ezt oda neked, ha velem valami történik!
Hell gate
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Lucifer Morningstar
Admin
Lucifer Morningstar

Hozzászólások száma :
58
Join date :
2018. Aug. 14.
Tartózkodási hely :
Lux
Foglalkozás :
Bártulajdonos, civil tanácsadó a rendőrségnél

TémanyitásTárgy: Re: Chloe Decker   2018-12-21, 19:40Elfogadva!


Nyomozó...nem, Chloe...
Először is szeretném az elnézésedet kérni, mivel a határozott tiltásod ellenére elolvastam a naplót, amit rám bíztál. Ezt a könyvecskét, ami Trixit illeti, ha veled bármi történne.
De Chloe, szeretném, ha tudnád...én nem hagyom, hogy ez megtörténjen! Hogy bármi bajod essék! Látni fogod a kislányod felnőni, ha rajtam múlik!
Chloe...én...én nem is tudtam, hogy ilyen fontos vagyok neked...az érzéseid, semmit sem...sejtettem róluk...nem találok szavakat arra, amiket rólam és Mazeről írtál a gyermekednek...de eleget szóltam, menj, foglalózz és folytasd utad...mellettem.
I'm headed straight for the Castle
They wanna make me their King
And there's an old man sitting on the throne. That's saying that I probably shouldn't be so mean. They’ve got the kingdom locked up. And there's an old man sitting on the throne. That's saying I should probably keep my pretty mouth shut. I'm headed straight for the castle.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 
Chloe Decker
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Hell Gate :: Karakterek Birodalma :: Karakterlapok :: Emberek-
Ugrás: