A Hell Gate FRPG ötvözi a Lucifer hétköznapi, nyomozós, misztikus karakterdrámáját a Constantine okkult atmoszférájával, rendhagyó esszenciát biztosítva a játékosnak
 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Multiváltó
Felhasználónév:


Jelszó:


Chatbox
Latest topics
by Lucinda Loft
Today at 20:44

by Tom Serafin
2019-01-20, 21:59

by Lucifer Morningstar
2019-01-20, 18:04

by Lucifer Morningstar
2019-01-20, 16:28

by John Constantine
2019-01-20, 14:51

by John Constantine
2019-01-20, 00:50

by John Constantine
2019-01-19, 23:24

by John Constantine
2019-01-19, 19:07

by Lucifer Morningstar
2019-01-18, 13:48

Top posting users this month
Lucifer Morningstar
 
Lucinda Loft
 
John Constantine
 
Ella Lopez
 
Tom Serafin
 
Mazikeen Smith
 
Admin
 
Chloe Decker
 
Ki van itt?
Jelenleg 2 felhasználó van itt :: 1 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

John Constantine

A legtöbb felhasználó (13 fő) 2018-11-18, 20:26-kor volt itt.

Share | 
 

 Lily of the valley

Go down 
SzerzőÜzenet
Lily Lewis

Lily Lewis

Hozzászólások száma :
2
Join date :
2018. Nov. 09.
Tartózkodási hely :
Los Angeles
Foglalkozás :
bérgyilkos...többnyire

TémanyitásTárgy: Lily of the valley   2018-11-09, 20:48

Lily LewisNév:
Lily, Kerah (de ezt csak egy ember tudja a Földön)
Kor:
Fogalmam sincs
Látszólagos kor:
26
Faj:
Démon
Rang:
rangja
Play by:
eddig ismeretlen nevű modell
Foglalkozás:
bérgyilkos vagyok
Szárnyszín:
ha lenne olyanom fekete lenne


"Különleges dolgok csak különleges emberekkel történnek."
Kinézet

A Pokolba születtem, szerencsére emberi külsőm tökéletes. Hosszú hullámos hajammal, fekete szemeimmel, tökéletesre faragott alakommal minden férfiszívet megolvasztok ezen a sárgolyón. Az eredeti ábrázatom már nem ilyen címlapfotóra érdemes, bár szavam nem lehet, én még jól jártam  Jó ég láttátok már Lucifer arcát? Huhh kegyetlen csúnya szegény! Szóval van két szép fekete szarvam, hosszú karmaim majd tíz centisek és szénfeketék! Mosolyom pedig akár egy szörnyetegé, egészen két fülemig húzódik szét és megmutogatja mindenkinek milyen csodás ragadozó fogaim vannak.
Jellem

Nem igazán kell szerintem magyaráznom a jellememet. Önző, egoista, szívtelen dög vagyok, aki kedvtelésből öl és kínoz. Egy démon milyen legyen? Nem azért alkottak, hogy szeressenek.
Képesség

SZóval a képességem elég gonosz egy csoda. Kit szeretsz? Kire vágysz? Csak nézz rám és már is ott áll előtted. De ha nárcisztikus vagy tükörként szolgálok. Igen, képes vagyok annak látszani, akire az adott személy a legjobban vágyik. Csatában, cselszövésben igen hasznos kis játékszer, mert ugyan ki akarná megölni a szerelmét?! Kettőnkön kívül más nem látja a varázslatot.
Hallgasd a történetem

Kerah… kerahh… köhögi egy göthös varjú valahol a mohos fák között. Mert miért is lenne napsütése, kristálytiszta idő mikor egy girhes démon a pokolból méltóztatik felhúzni a belét, hogy kénköves bűz helyett más levegőt szívjon. Köpök a palotádra te korcs! Legyen asszonyod a kopott halál!
Így történt hát, hogy a fényűző, kénköves Pokol helyett inkább a bűzös középkort választottam lakhelyül. Nem mintha a pestises dögök látványa annyival felemelőbb lett volna… de legalább királyok ágyasa lehettem ahelyett, hogy patás szörnyedvény láncolt volna örökre magához… magam sem voltam szép látvány szarvaimmal és hatalmas karmaimmal… na de az ocsmányságnak is van határa. Lucifer meg bekaphatja… amúgy… mert igazán teremthetett volna szebb férfiakat mellénk…tanulhatott volna apja tettéből és saját képére faraghatta volna meg ezeket a félkegyelműeket ha már észt nem adott nekik túl sokat. Szóval igen királyok ágyasa volta míg a korai halál el nem vitte őket… bűnöző volt egytől egyig mind így nem is érdemelhettek volna mást! A földi mennyország helyett pokol vár rájuk. Érdekes az emberek annyira buták voltak, hogy nem tűnt fel nekik… Aztán egy marha okos paraszt kitalálta ezt a boszorkányos sztorit… hogy a roseb egye meg! Hány ártatlan nőt égetett meg a sok hímsoviniszta marha… és a lángokat bámulva hányszor emlékeztem vissza… mintha csak a Pokol jött volna el értük. Egyszer engem is meg akartak égeti. Fel is kötöztek a máglyára, meg is gyújtották a tüzet és a lángok meg is égettek jócskán…és hogy ordított a sok buta birka mikor röhögve lesétáltam a lángoló farakásról… na meg akkor mikor még jobban nevetve téptem ki a főokos szívét és vetettem a tűzbe. Ó, milyen szép is volt a sötét középkor.
* * *
- Te mi a francot keresel itt? Menj vissza! Neked itt semmi keresni valód! Hogy találtál meg?
- Tíz mérföldre bűzlesz húgom… meglepődtél mi? Csini vagy ebben a ruhában… vajon hányan irigylik tökéletes alakodat ebben a pomádé-korban?
- Itt nem tetszik az embereknek a démoni külső. Még mindig boszorkányperre küldenének, ha nem csavartam volna el ennek a jóembernek a fejét. Maradj nővérem… hiányoztál még ha megfojtanálak is.
- Maradok húgom!
* * *
- Mi a neved titokzatos hölgy?
- Nincs nevem.
- Egy ilyen csodaszép nőnek nincs neve?! Az lehetetlen!
- Odalent nem szokás nevet adni.
- Akkor engedd meg, hogy elnevezzelek. Mi a kedvenc virágod?
- A gyöngyvirág.
- Szép és mérgező…akár csak te Lily.
- Szép név, megtartom, neked viszont meg kell halnod!
S szíve még dobogott a kezemben mikor forró teste elérte a víz sima tükrét. A romantika, a fényűző bárok és casino-k tündöklő kora.
* * *
- Mit nézel?! Te álszent! Szenteskedő, semmire kellő pondró! Tűnj a szemem elől, mielőtt még kitépem a beledet és azzal kötözlek fel egy fára, hogy a keselyűk onnan falatozzanak a testedből! Megölted a nővéremet és még van képed idejönni bocsánatot kérni! Te szerencsétlen! Mert hittél ennek a csürhének! Hittél volna nekem! Megérdemelnéd, hogy máglyán égesselek el. De úgy is pokolra jutsz… tudod mit?! Nem öllek meg… de Pokollá teszem az életedet! Elmondom mi lesz… csak hogy rettegj! Egyesével fogod megölni minden szerettedet! És nem tehetsz semmit ellene! Elmenekülhetsz… megölheted magad… de neeem, nem fogom hagyni, hogy meghalj, mert lemegyek érted a pokolba és rabláncon rángatom vissza a lelkedet a kukac-rágta porhüvelyedbe! Áruló vagy… és az Istened nem fog megvédeni… mert Lucifer lánya vagyok és a Pokolba még Isten törvényei sem érnek el! Elvesztél pondró!
Véleményem szerint minden ember a pokolra való… képmutató hulladékok. A nővérem halála megrendített, és a pap szépen lassan saját kezűleg irtotta ki minden egyes családtagját. Magával soha nem végezhetett… kilencven évesen halt meg, és addig senyvedett a bűntudattól.
* * *
- Szia! Mi a neved?! Láttam sokat jársz ide… A te nagyapád is ott halt meg?... az enyém is…. az én nevem Elizabeth…Hát akkor… örültem, hogy megismertelek… - egy ember volt valaha a kerek világon, akit igazán szerettem. Akiért háborúba mentem, aki miatt hajlandó voltam újra átélni hosszú évszázadok után a Poklot, hogy halálangyalként tépjem ki a buta emberek telebeszélt, megfeketedett szívét. Hogy aztán a szemem láttára roppanjon szét koponyája egy golyó jóvoltából. Aki miatt azóta kínoz az addig ismeretlen bűntudat, mert nem tudtam megmenteni, mert ő is a kénköves pokol aszott lelkei között senyved azóta.
- A legjobb barátom.
- Parancsolsz?
- Azt mondtam a legjobb barátom halt meg… nem a nagyapám. – milyen fura a sors… egy második világháborúban elhunyt katonák részére felállított emlékmű előtt találkoztunk. New Yorkban 2017-ben. Neki a nagyapja veszett oda. Hatvan éve éltem akkor már New Yorkban. Minden változott csak én nem. Én maradtam az a névtelen démon, aki a középkorban méltóztatott feltolni a seggét a Pokolból. Az emberek úgy mondják, se kutyája se macskája. Érzelmek nélkül ez nem is tűnk olyan sivárnak. Egészen addig a pillanatig, amikor ő észrevett és hozzám szól. Beleszoktam az életbe… eljártam dolgozni is… egy drogbáró bérgyilkosa lettem. Sosem kérdezett. Nem érdekelte miért nem öregszem, vagy miért tépődik ki minden ember szíve… vagy miért nincs rajtuk egy golyónyom sem.
* * *
Kerah….kerahhh… A bágyadt októberi fényben ülve merengeni a múlton, akár lehetne emberi vonás is. Baromság. Ebben a kehes varjúban több emberi van, mint bennem. Milyen vicces, hogy a Pokol helyett Los Angelesben találkozom Luciferrel. Teremtőmmel. Ó, hány éjszakát buliztam végig a Luxban. Ó, hányszor mosolygott rám kéjesen Lucifer anélkül, hogy észrevette volna ki is vagyok.
- Van egy macskám… Elizabethnek neveztem el. – felpillantok az előttem elsétáló alakra. Ő megtorpan, rám mered.
- A múltkor, nem mutatkoztam be. – felém fordul, leül mellém. – Kerah.
* * *
Ennyit a múltról. Azóta lett még egy macskám. Azt nem én neveztem el Elizabethnek. Viszont sokkal szebb szőke haja van, mint bárki másnak a világon. Göndör, akár a freskóra festett pufi angyaloké… Jól el van… néha összevesznek azon kit érjen az a privilégium este, hogy az ölembe fekhessen…Bírom, hogy a kiscsaj egyáltalán nincs rosszul a szörnyetegektől, pedig direkt rá akartam hozni a frászt… néha elgondolkozom azon vajon én tartom fogva őt… vagy én vagyok egy oroszlán szelídítő karmai között.  
Hell gate
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Lucifer Morningstar
Admin
Lucifer Morningstar

Hozzászólások száma :
58
Join date :
2018. Aug. 14.
Tartózkodási hely :
Lux
Foglalkozás :
Bártulajdonos, civil tanácsadó a rendőrségnél

TémanyitásTárgy: Re: Lily of the valley   2018-12-21, 18:59Elfogadva!


Hát üdv, Pokolfajzatkám! Satan
A Sátán örömére szolgál, hogy sikerült elkészülnöd eme ínyencséggel.
Meg kell, hogy állapítsam, jó munkát végeztem a megalkotásod során. Egyet értesz, szépségem?  Twisted Evil Hol csinos, hol elrettentő pofi, a képesség pedig, amit neked álmodtam meg annak idején...az egyik legalávalóbb, ami valaha kipattant elmém sötét bugyraiból!
De elég a fecsegésből, irány foglalózni és a játéktérre! Wink
I'm headed straight for the Castle
They wanna make me their King
And there's an old man sitting on the throne. That's saying that I probably shouldn't be so mean. They’ve got the kingdom locked up. And there's an old man sitting on the throne. That's saying I should probably keep my pretty mouth shut. I'm headed straight for the castle.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 
Lily of the valley
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Hell Gate :: Karakterek Birodalma :: Karakterlapok :: Démonok-
Ugrás: