A Hell Gate FRPG ötvözi a Lucifer hétköznapi, nyomozós, misztikus karakterdrámáját a Constantine okkult atmoszférájával, rendhagyó esszenciát biztosítva a játékosnak
 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Multiváltó
Felhasználónév:


Jelszó:


Chatbox
Latest topics
by Lucinda Loft
Today at 20:44

by Tom Serafin
2019-01-20, 21:59

by Lucifer Morningstar
2019-01-20, 18:04

by Lucifer Morningstar
2019-01-20, 16:28

by John Constantine
2019-01-20, 14:51

by John Constantine
2019-01-20, 00:50

by John Constantine
2019-01-19, 23:24

by John Constantine
2019-01-19, 19:07

by Lucifer Morningstar
2019-01-18, 13:48

Top posting users this month
Lucifer Morningstar
 
Lucinda Loft
 
John Constantine
 
Ella Lopez
 
Tom Serafin
 
Mazikeen Smith
 
Admin
 
Chloe Decker
 
Ki van itt?
Jelenleg 2 felhasználó van itt :: 1 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Lucifer Morningstar

A legtöbb felhasználó (13 fő) 2018-11-18, 20:26-kor volt itt.

Share | 
 

 Mihály arkangyal

Go down 
SzerzőÜzenet
Michael

Michael

Hozzászólások száma :
2
Join date :
2018. Oct. 06.

TémanyitásTárgy: Mihály arkangyal   2018-10-17, 06:29

Michael


Név:
Mihály, Mikaél, Mikail, Michael Demiurgos.
Kor:
Emberi ésszel felfoghatatlanul sok idő.
Látszólagos kor:
Úgy 30-as évek elején.
Rang:
Arkangyal, az elsőszülött.
Play by:
Tom Wisdom
Foglalkozás:
A Mennyek légióinak vezetése.
Szárnyszín:
Alapjáraton fekete, kékes-szürkés beütéssel.


"Ki olyan, mint az Isten?"
Kinézet

Elég magas vagyok, az emberek ahogy rám néznek látják a katonai mivoltom, és a legtöbbjük felé emelkedek. Lucifer fivéremmel egy magasnak teremtett. Az arcom szigorúságot, fegyelmet sugároz, ám érzések túl széles skáláját nem láthatod rajta.
Sötét hajam és szürkés kék szemeim vannak. A hátam egyenes, járásom kimért, és elég fürge.
Jellem

A személyiségem? Kicsit furcsa erről beszélnem, hiszen magamat elemezni távol áll tőlem. A keménység, lényem egyik legfontosabb eleme. Nem mutatok sok érzelmet, hiszen katonaként nem irányíthatnak azok. A kötelességem elvégzése az első, csak azután jöhet bármi más, utána veszem figyelembe testvéreimet, utána az embereket, nekem első Isten. Sikercentrikus vagyok, és – ahogyan a halandók egy mondása tartja - cél szentesíti az eszközt. Ha küldetésem van, azt én végre fogom hajtani, teljes erőmmel. Talán emiatt az eltökéltség miatt irányítom én a Hadsereget. A stratégiához és a hadviseléshez személyiségemből adódóan van nagy tehetségem. Fedeztem már fel magamban sok egyéb haszontalan érzést, de felesleges őket figyelembe vennem, nem is kell felhoznom őket.
Képesség

Elsőnek is, Isten megteremtésem idején elhivatott, hogy segítsem őt a világ megformálásában. A teremtés egyik segítőjévé tett hát. Én teremtettem mindennek az alapanyagát. Magát a részecskéket, azt az éteri materiális dolgot, miből Lucifer és Gabriel tovább alkotott. A teremtés első lépése hozzám fűződik. Nélkülem semmi újat nem tudnak kreálni.
Isten másik nagy ajándéka számomra, az igazán különleges erőm, melynek határait még mindig nem ismertem ki teljesen. A mozgást, haladást tudom befolyásolni. Ahogyan az emberek fogalmaznák meg: a dolgok vektorát. Ennek az irányát, nagyságát. Élettelen dolgokon a normál ész keretein belül nem megerőltető, és azon a bizonyos "épeszű" határon túl elfogy az energiám jó ideig.
Élőlényekkel vannak olyan műveletek, amiket ha elvégeznék akkor nagyon sok ideig álomba zuhannék az elmém kimerülése végett. Ennek ellenére, eme képességem miatt az "Angyalok leghatalmasabbika" címemet kiérdemeltem. Többnyire kisebb dolgokra használom, csak akkor cselekszem nagyobbat, ha parancsot kapok rá. Már tudom képességem felső határát, nem szívesen érinteném megint azt.
Természetesen ezekhez kapcsolódik a többi alapvetően angyali képesség, és a harctudásom, mely felülmúlja testvéreimét is, de szerencsére nem úgy néz ki, hogy újabb lázadás lesz, amit le kell verni.
Hallgasd a történetem

Már több milliószor hallhattuk a történetet, nem?! Ezen nőttek fel megannyian, mióta az ember történetet mesél, így talán felesleges is elmondani úgy, ahogy az emberek mesélik. Én ott voltam, láttam az igazságot. A módot, ahogyan az egész világ teremtve lett.
Még emlékszem az első pillanataimra, az Úr nevemen szólított, és éltem. Felhívott rá, hogy megelevenedjek. Természetesen ebben Anyánk is, a Teremtés királynője is részt vett. Még furcsán méregettem a Körülöttem lévő szférát, az elemi káoszt, a semmit. Vagyis, majdnem a semmit. Elsőnek megpillantottam a fivérem arcát, Samaelét. A szárnyai éteri ragyogása lenyűgöző volt, Anyánk gyönyörködött bennne, és talán bennem is, de úgy éreztem, Anyu őt jobban szerette. Persze ezt nem irigyeltem tőle. Én már onnantól Atyámhoz lettem kötve, ő lett az egyedüli parancsolóm, bármit megtettem neki. Így végrehajtottam a parancsát, és általa kapott erőmmel az elemi káoszba elvetettem egy magot. Mely hirtelen megalakította a valóságot, a teret tágította, a teremtés alapanyagát alkottam meg. A harmadik testvérem, Gabriel is csatlakozott hozzánk, és két öcsém segítségével teremteni kezdtünk. Így költözött fény a sötétségbe, és került szilárd test az univerzumba, bolygók. Lucifer megkreálta az összeset, amik az általam kreált energiának segítségével pályára álltak. Míg mi megalkottunk mindent, aprólékosan, addig Gabriel megálmodott mindent, mit alkotni kívánt. Ahogyan a történetek mesélik, elválasztottuk az égboltot a föld vizeitől, kiemeltük a földön a szárazföldet és még megannyi bolygót alkottunk. Minden a mi kezünk munkája, a világmindenség a mi munkánk és Atyánk parancsai által jöttek létre.
A családi vita kezdett kibontakozni, mikor Elohim – ahogyan az emberek egy rétege nevezte – elvonult, megteremteni az embert. A Föld sarából formázta, csoda volt nézni, ahogy dolgozott rajta. Minden apró darabkáján. Sokmilliárdot gyártott, mire megtalálta a tökéletes elsőt, Ádámot. Lelket lehelt az agyagtömegbe, aki azután megkapta az Édenkertet, és uralmat kapott minden felett, amit testvéreimmel alkottunk a bolygóra. Minden állat, víz és szárazföld felett. Mi angyalok, akik egyre csak gyarapodtunk létszámban - hiszen Atyánk rólunk se feledkezett el – észrevettük, hogy az ember szomorú, magányos. Hiába járt Isten a földön és beszélgetett vele, kellett neki egy társ, ki olyan, mint ő. Ez feltűnt Istennek is, és társat adott neki. Így megteremtette mellé Évát, és innentől tudjuk, hogy mi történt az emberiséggel.
Minálunk, odafent a Mennyekben fokozódtak az események. Anyánk és Apánk összevesztek, a két hatalmas nézeteltérése rémes volt. Jahve létrehozta a poklot, és oda zárta be Anyut. Sokan meghökkentünk. Én, a legidősebb testvér próbáltam összefogni őket, párójukat sikerült megnyugtatnom. Mindannyiónk tapasztaltuk az Istennő hiányát. isten ekkor feladatot bízott Samaelre, hogy őrizze a szférát, ahová Anyánk letaszíttatott. És az idáig se túl erős kapcsolatunk, szinte megszűnni látszott. Luciferen eluralkodott valami gyermeki dac és tombolni kezdett. Rémes volt látnom, ahogyan megrontja az embert, és a jó és rossz tudásának gyümölcsét eteti meg velük. Ezzel kiűzetett az ember a Paradicsomból, és bűnösökké válnak. Látva, hogy mit tett ikertestvérem elé siettem és kérdőre vontam. Ő meg nem is akart felelni kérdésemre, csupán beszervezni engem a lázadásába, melybe megannyian követték. Egy pillanatig szántam Lucifert, még majdnem hajlottam is arra, hogy segítsem őt, de Atyám iránti hűségem rendíthetetlen maradt.  Elkövetkezett a Harc, mely megrázta a Mennyeket. Lucifer csaknem győzött, de visszaszorítottuk őket, és harcra keltem vele. Szemtől szembe, párbajoztunk. Szomorú helyzet volt, mindannyian testvérek voltunk, és mégis egymással küzdöttünk. Lucifert a harc során legyőztem. Ekkor istentől kaptam egy lehetőséget, két kard hullott le mellém, melyek csodásan csillogtak. Megragadtam őket, kezemben volt a lehetőség, hogy végzek vele, Samaellel, ki ekkorra már a Lucifer nevet vette fel, eldobva azt, amit Isten adott neki. Isten vezetett ahhoz a válaszúthoz, de megkíméltem, kiálltam a próbát.
Fájt volt nekem, hogy Lucifert letaszították a Pokolba, hogy őrizze azt az idők végezetéig. Utánanéztem egy pillanatig, ahogy zuhant, de végül elfordítottam tekintetem. Fájt, hogy az ikrem, kivel létünk közös ilyen sorsra jutott. Életemben először akkor könnygyűlt a szememben, egyetlen könnycsepp legördült az arcomon, de több nem. Megerősítettem szívem, hiszen nem omolhattam össze, én voltam a Mennyek hadának vezére, miután az összes Lucifert követő angyal is a Pokolba süllyedt.
Teltek az évszázadok, az események csak jöttek egymás után, az emberek szaporodtak és bűnösek lettek. Kezdtem őket nem szeretni, pedig feladatunk volt őket szívlelni és őrizni. természetesen csak kiábrándultam belőlük, meg persze némely testvéremből is, mert az emberek lányaival fiaival háltak, és olyan lények születtek, melyeknek létezésük is szentségtörés, nephilimek. Még talán a Lucifer által teremtett démonoknál is borzasztóbb volt létük. Ekkor történt, hogy Isten feloldotta az erőm korlátozását, és megparancsolta, hogy rengessem meg a Földet és én megtettem. Mintha a csontjaim egyenként akartak volna kiszakadni, miközben a csillagok tüzével izzanak. Egy évszázadra elájultam, de tudtam, hogy egy embercsalád túlélte, és a fajuk tisztábban fog tovább élni. Később megtudtam, hogy a rengéssel a tengerek kiöntöttek és pusztítást végeztek, meg az Úr lezúdított a földre hatalmas viharokat. Ezt az utókor Özönvíznek nevezte. Az ájulásom után a hatalmam már a régi volt, nem lettem volna képes még csak egy kőzetlemezt se megmozdítani.
Sok helyen jelen voltam. Az Exodust figyelemmel kisértem, egyik legjelesebb tettem, mikor Szodoma és Gomora elpusztítása előtt Gabriel öcsémmel kimenekítettük a bűnös városból az arra méltó pár embert. utána már mi is csalatkoztunk az angyalok seregéhez, akik lemészárolták a bűntől elfajult embereket. Isten tisztogatást tartott.
Oly sok minden történt, és az angyali hierarchia élén állok, mint elsőszülött. A parancsaimnak engedelmeskednek, ahogy én teszem ezt Istennek, minden parancsára kapom a fejem. Most, ahogy elérkeztünk a 21. századba Lucifer ismét fejfájást okoz. Feljött a Földre, és többször is veszélybe sodort mindent. Például mikor anyánk felkerült a halandók közé, és ő, régi kardjával az ürességbe küldte a Mindenható nőt. Tiszteltem benne, de talán akkor is így cselekszik, ha Amenadiel nincs ott? Apropó, Amenadiel. Ő a jobbkezem, őt küldtem le, hogy visszaküldje Lucifert a poklokra, de természetesen elbukott. Szabályszerű volt. Megharagudtam rá, hiszen egy démonnal hált, ami rosszabb, mintha emberrel tette volna. Végig figyeltem őket, nem bújtak el a szemem elől, hiszen az egyre sűrűsödő sötétség felkeltette figyelmem. Miután a segítő jobbkezem visszatért sikeresen, visszajutva Isten kegyeibe, váltásként már nekem is le kellett mennem. Utána kellett járnom, mi készülődik, hiszen irreálisan sok démon jelent meg az emberek világában, és ezt Isten nem fogja szó nélkül hagyni. Tehát készülj, mert újra találkozunk, fivér.
Hell gate
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Lucifer Morningstar
Admin
Lucifer Morningstar

Hozzászólások száma :
58
Join date :
2018. Aug. 14.
Tartózkodási hely :
Lux
Foglalkozás :
Bártulajdonos, civil tanácsadó a rendőrségnél

TémanyitásTárgy: Re: Mihály arkangyal   2018-12-27, 16:04Elfogadva!


Üdvöz légy, Áruló Ikrem!
A (bukott) angyalok városában.
Nem is tudtam,hogy sírjak vagy nevessek azon, amit itt összehordtál!
Szavamra! Még, hogy te vagy az "angyalok leghatalmasabbika", ugyan már...Még az emberek is tudják, hogy én vagyok a legtökéletesebb angyal. Nézz csak tükörbe, majd nézz meg jól, nem kell soká gondolkodnod, úgy hiszem. Azzal se fárassz, hogy könnyeket hullattál értem, úgy sem hiszem el. Atyánk palotapincsije vagy, semmi több. Ahogy pedig soraidat olvastam, megértettem miért vannak tele sületlenségekkel a halandók szent könyvei...még ennyi  évezred elteltével sem látsz a saját szemedtől! Olyan vagy, akár egy gépezet, ami vakon követi a parancsot, akkor is, ha azt sem tudja mit vagy miért cselekszik. Valóban azt hiszed, jókedvemből kezdtem az emberekkel hálni? Hát akkor felvilágosítalak, bátyám: Atyánk maga kért rá, hogy tegyem próbára az ember és az asszony hűségét egymás és az ő irányába. Elbukták a próbát, én pedig tisztátalan lettem. Elegem lett hát Apa megalázó játszadozásaiból, amiket ő dicső feladatoknak állított be! Ezért uszított rám, mint a vérebét, mert nem tetszett, amit velem és testvéreinkkel tesz, amiket kér tőlünk. Nem látod? Sosem lesz vége! Utánam fivéreink harmada következett, majd anyánk, mi jöhet még?! A Poklot is úgy állította be, mint egy kitüntetést, királyi pozíciót! Nevetséges! Nem akarok kárhozottak ura és kínzója lenni egy örökkévalóságon át! Feljöttem hát, igen, az Angyalok Városa az új otthonom - az egyetlen, mi valaha volt.
Gyere fivér, ha mersz!
Előtte azonban ne felejts el foglalózni.
I'm headed straight for the Castle
They wanna make me their King
And there's an old man sitting on the throne. That's saying that I probably shouldn't be so mean. They’ve got the kingdom locked up. And there's an old man sitting on the throne. That's saying I should probably keep my pretty mouth shut. I'm headed straight for the castle.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése Online
 
Mihály arkangyal
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Hell Gate :: Karakterek Birodalma :: Karakterlapok :: Angyalok-
Ugrás: